Waarom aansluiten?

Continuïteit en Winst zijn twee belangrijke doelstellingen van elke onderneming. Daarvoor investeren wij in onder meer middelen, innovaties en vooral in ons personeel. De investering in goede medewerkers begint niet pas vanaf het moment dat wij mensen in dienst nemen, deze investering begint al tijdens de opleiding van kinderen in het basis en voortgezet onderwijs!

Als wij personeel aannemen, zoeken wij kennis en kunde, maar meer nog enthousiasme voor techniek en de juiste mentaliteit om techniek toe te passen. Enthousiasme en mentaliteit worden gevormd tijdens de opleiding en begint al in het basisonderwijs en wordt verder ontwikkeld in het voortgezet onderwijs en het beroepsonderwijs.

Platform Techniek legt de brug tussen het bedrijfsleven en het onderwijs en laat het bedrijfsleven samen werken onderwijsinstellingen op alle niveaus.

Neem je verantwoordelijkheid als technisch bedrijf en investeer in het enthousiasmeren van kinderen voor techniek. Sluit je aan bij Platform Techniek en geef richting aan de ontwikkeling en vorming van kinderen in het basis en voortgezet onderwijs. Investeer nu tijd voor de toekomst van je bedrijf!

  • waarom-lid-worden